Keuring

16 maart 2016

Repareren en keuren van aanhangwagens.

Regelmatig onderhoud aan- of controle van uw aanhangwagen of paardentrailer is van groot belang. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers, maar ook voor de levensduur van de wagen. Met name de vitale onderdelen, zoals remmen, assen, verlichting en chassis verdienen extra aandacht. Wij onderhouden en repareren alle merken en typen aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers. Ons Technocenter beschikt over de meest geavanceerde gereedschappen en analyseapparatuur, zoals een computergestuurde remmen-testbank en weegbrug, die ook geschikt is voor tandemassers.

 

 

 

 

 

Elektrisch handgereedschap

keuring

 

Elektrisch handgereedschap wordt door ons gerepareerd, gekeurd en gecertificeert. Dit allemaal volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machine volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vind
en is. Dit wordt in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, en dit bespaart u een hoop ellende met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen. Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 380 Volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren.